Wij zijn fotografen die al vele jaren fotograferen. Wij vinden een persoonlijk en ontspannen contact met onze klanten belangrijk en dat is ook terug te zien in onze foto's. Aan-denken fotografie bestaat uit meerdere mensen, om zo het beste gebruik te maken van elkaars kwaliteiten. Wij kijken op het moment zelf wie beschikbaar is voor een opdracht.

Als de klant voorkeur heeft voor iemand, kan dat natuurlijk ook.

 

Ons team bestaat uit:

Monique de Veth en Jacqueline Berghoef.

 

 

Ik ben Monique de Veth, geboren in Limburg en al langere tijd nu woonachtig in Eindhoven.

Fotograferen doe ik van kinds af aan, maar door studie en werk kwam fotografie op de achtergrond te staan.  Momenteel ben ik werkzaam als psychiater maar daarnaast besteed ik veel tijd aan fotografie. Fotograferen van mensen en hun bijzondere momenten en de verhalen die daarbij horen, hebben mijn interesse. Niet alleen het resultaat, maar ook het bijzonder en ontspannen samenzijn is hierbij belangrijk.

Ik ben Jacqueline Berghoef, geboren in Harmelen.  Fotograferen en foto's zijn altijd belangrijk in mijn leven. Ik had al jong mijn eerste camera en maakte graag foto's. Fotograferen is voor mij ontspanning en ik haal er veel energie uit. Naast mijn moederschap van 2 jongens ben ik 20 jaar mantelzorger geweest. Het fijne is dat mijn mantelzorgersrol overgenomen is door professionele begeleiding. Ik heb nu de ruimte om van mijn hobby mijn werk te maken. Bij het fotograferen is mijn doel om samen op een ontspannen manier te zorgen voor mooie fotoherinneringen. Tijdens het fotograferen vind ik het belangrijk om in contact te zijn met elkaar. Het contact kan op velerlei manieren plaatsvinden en hangt af van het te fotograferen moment.